Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

ABS plastikas

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras
2 Prekės
54,00 € / vnt
75,52 € / vnt
2 Prekės

ABS plastikas, siūlomas mūsų elektroninėje parduotuvėje e-heliopolis.lt, yra smūgiams ypatingai atspari lakštinė medžiaga, pasižyminti puikiomis terminėmis savybėmis. Jis lengvai formuojamas termiškai ir išlieka atsparus smūgiams net žemoje temperatūroje, todėl daugiau nei 90% šios medžiagos naudojama vakuuminiam formavimui automobilių pramonėje, sporto ir laisvalaikio įrangos gamyboje, taip pat medicinos įrenginių ir įvairių prietaisų gamyboje.

Iš ABS plastiko gaminamos įvairios apsaugos, korpusai, pertvaros ir kiti gaminiai, kuriems reikalingas stiprumas ir padidintas atsparumas smūgiams. Be to, ABS plastikas puikiai dera su tokiais plastikais kaip PMMA, ASA bei PC, o kompozicinės plokštės naudojamos ypatingų savybių reikalaujančiose aplinkose.

Mūsų sandėlyje standartiškai turime 3 mm storio juodus lakštus su struktūrine paviršiaus apdaila. Tačiau pagal spec. užsakymą galime pristatyti įvairių spalvų, faktūrų, matmenų ir storio ABS plokštes. ABS plastikas yra puikus pasirinkimas termoformavimui dėl jo tankio, darbinės temperatūros diapazono, atsparumo smūgiams ir vibracijoms, taip pat dėl puikių termoformavimo, liejimo, apdirbimo ir klijavimo savybių.