Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Aliuminio kompozicinės plokštės "ALBOND®" (AKP)

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Aliuminio kompozicinės plokštės ALBOND® (AKP) yra moderni ir patikima fasadinė medžiaga, kuri pasižymi išskirtiniu stiprumu ir tvirtumu. Ši daugiasluoksnė kompozicinė medžiaga yra idealus pasirinkimas pastatų fasadų apdailai, nes AKP plokštės puikiai išlaiko plokštumos lygumą ir yra atsparios įvairioms išorinėms sąlygoms.

AKP plokštės sudarytos iš trijų pagrindinių sluoksnių: dviejų aliuminio sluoksnių, kurių storis yra 0,50 mm, ir vidurinio sluoksnio, kuris gali būti iš polietileno arba mineralinio užpildo. Viršutinis aliuminio sluoksnis yra padengtas aukštos kokybės „KYNAR 500″ PVDF dažais, kurie garantuoja ilgalaikį spalvos išsaugojimą ir apsaugą nuo korozijos, saulės spindulių ir kitų išorinių veiksnių.

Be to, ALBOND kompozitinės plokštės yra ypač atsparios nepalankioms oro sąlygoms, saulės spindulių poveikiui, korozijai, blukimui ir braižymui. Dėl ypatingai glotnaus paviršiaus, šios plokštės nepritraukia dulkių ar kitų nešvarumų, o dėl puikių garso izoliacinių savybių yra pranašesnės nei plieno lakštai ar skarda.

Aliuminio kompozicinės plokštės yra lengvai apdirbamos, todėl jas galima pjaustyti, gręžti ar frezuoti pagal individualius poreikius. Be to, šiam gaminiui suteikiama net 20 metų garantija, o jo temperatūrų ribos svyruoja nuo – 50ºC iki 80ºC.