Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Aliuminio kompozicinės plokštės "Lightbond" (AKP)

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras
25 Prekės
25 Prekės

Aliuminio kompozicinės plokštės "LIGHTBOND PLUS" yra aukščiausios kokybės daugiasluoksnė kompozicinė medžiaga, kuri pasižymi ne tik dideliu stiprumu, bet ir lengvumu. Dėl šių savybių, "LIGHTBOND PLUS" AKP plokštės yra stabilios ir puikiai išlaiko plokštumos lygumą, suteikdamos pastatams modernią ir elegantišką išvaizdą.

Lightbond Plus plokštės struktūra yra unikali: jos sudarytos iš dviejų aliuminio plėvelės sluoksnių, kurių storis yra nuo 0,21 iki 0,30 mm, ir vidurinio perdirbto polietileno (PE) plastiko sluoksnio. Šis vidurinis sluoksnis yra visiškai saugus naudoti vidaus sąlygomis, nes neturi jokių toksiškų ar žmogaus sveikatai pavojingų junginių. Be to, dėl šio sluoksnio galima lengvai formuoti įvairias tūrines konstrukcijas.

Plokštės paviršius yra padengtas aukštos kokybės poliesterio dažais, kurie garantuoja ilgalaikį spalvos išsaugojimą ir apsaugą nuo išorinių veiksnių. Ši medžiaga yra lengvai apdirbama, todėl gali būti pjaunama, gręžiama ar frezuojama pagal individualius poreikius.