Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Fanera

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Drėgmei atspari laminuota fanera. Aukštos kokybės daugiasluoksnė beržinio pagrindo fanera, pagaminta naudojant vandeniui atsparius fenolinius klijus.

Fanera jau dešimtmečius yra viena iš geriausiai pripažintų ir patikimiausių medienos gaminių. Pagaminta iš plonų skersai laminuotų faneros lakštų, kurie yra suklijuoti vandeniui atspariais klijais, gaminamais formaldehidinių dervų pagrindu. Išoriniai sluoksniai yra padengti fenolio plėvele – popieriumi, įmirkytu fenoline derva. Faneros abiejų pusių paviršius gali būti lygus, taip pat gali būti kombinuotas, kai viena pusė lygi, o kita rifliuota.

Laminuota fanera yra tvirta medžiaga, atspari mechaninei trinčiai, tiesioginiam vandens poveikiui, buitiniams ir cheminiams valikliams, skiestoms rūgštims ar šarmams, taip pat yra higieniška ir neišskiria kvapo. Medžiaga yra nekenksminga aplinkai ir žmogaus sveikatai. Faneros paviršius lengvai valomas, briaunos yra dengiamos akriliniais dažais, kurie suteikia fanerai padidintą atsparumą tiesioginiam vandens ir aplinkos poveikiui, todėl ši medžiaga yra ilgaamžė ir gali būti panaudojama daug kartų.

Laminuota fanera turi daugybę panaudojimo sričių ir gali būti naudojama visuose didžiuosiuose sektoriuose: pramonės, statybos, reklamos, gamybos ir t.t. Lygi fanera naudojama klojinių, laiptų gamybai, betonavimo ir apdailos darbams atlikti, transporto priemonių remontui, reklaminėms konstrukcijoms gaminti, pastolių gamybai. Rifliuota fanera dažniausiai panaudojama tose vietose, kur vyksta intensyvus žmonių vaikščiojimas ir reikalingas neslidus paviršius - puspriekabių dugnai, pastoliai, laiptai ir pan.