Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Daugiasluoksnės putų kartono plokštės

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Putų kartono plokštės „EASY-LINE“, „EASY-FIX“, ir „EASY-COLOR“ atstovauja aukštos kokybės polistirolo (PS) produktų seriją. Šios plokštės, išsiskiriančios ypatingu lengvumu, lygiu ir standžiu paviršiumi, yra puikus pasirinkimas įvairiems kūrybiniams ir pramoniniams projektams. „EASY-LINE“ plokštės yra padengtos baltu kartonu ir yra tinkamos vidaus darbams, pavyzdžiui, maketams, foto plakatams, trumpalaikėms ekspozicijoms, stendams bei grafiniams darbams. „EASY-FIX“ plokštės išsiskiria lipniu paviršiumi, o „EASY-COLOR“ – juodos spalvos matiniu paviršiumi, suteikiančiu eleganciją bet kokiam dizainui.

Putų kartono plokštės yra lengvai apdirbamos, puikiai tinka termiškai formuojant, klijuojant, dažant, ir spausdinant. Jų unikalių savybių dėka, šios plokštės yra neatsiejama kūrybinių ir akademinių projektų dalis. Heliopolio profesionalai rekomenduoja šias plokštes dėl jų lengvumo, standumo ir lankstumo, ypač vertinant jas kaip idealų pasirinkimą studentų maketų gamybai ir kitose akademinėse veiklose.

Plokštės yra ne tik funkcionalios, bet ir estetiškai patrauklios, suteikiančios galimybes kūrybingam ir praktiškam jų panaudojimui. Naudodami „EASY-LINE“, „EASY-FIX“, ir „EASY-COLOR“ putų kartono plokštes, galite lengvai įgyvendinti savo kūrybines vizijas ir sukurti įspūdingus projektus.