Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Gofruoto plastiko plokštės (PP)

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Gofruotas polipropileno (PP) plastikas yra lengvas, ekonomiškas ir universalus sprendimas daugeliui pramonės šakų. Jis yra tinkamas įvairiems projektams, pradedant nuo gamybos ir baigiant reklama, interjeru ir įpakavimu. Gofroplastikas gali būti lengvai formuotas, suvirintas ir apdirbtas, bei puikiai tinka spausdinimui ir lipnios plėvelės klijavimui. Dėl savo įvairiapusiškumo, jis naudojamas tiek vidaus, tiek lauko sąlygomis.

Gofroplastiko plokštės yra prieinamos įvairiais dydžiais, storių ir spalvų variantais. Jų atsparumas susidėvėjimui, nedidelė masė ir mechaninis atsparumas yra svarbūs pramonės pritaikymams. Be to, dėl jų pakartotinio naudojimo galimybių, jos yra itin ekonomiškas pasirinkimas, palyginti su tradicinėmis pakavimo medžiagomis.

Heliopolio profesionalai pataria naudoti gofruotą plastiką įvairiose srityse dėl jo lengvumo, atsparumo drėgmei, lankstumo ir aukšto atsparumo cheminiams poveikiams. Puikiai tinka reklamai, parodų įrangai, statyboje kaip alternatyva stiklui, taip pat mašinų gamyboje, elektrotechnikoje ir farmacijoje.