Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Aliuminio kompozicinės plokštės (AKP)

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras
25 Prekės
25 Prekės

Aliuminio kompozicinės plokštės „LIGHTBOND PLUS“ yra modernus ir funkcionalus sprendimas tiek vidaus, tiek lauko architektūros ir dizaino projektams. Sudarytos iš trijų sluoksnių – dviejų aliuminio plėvelių ir vidinio polietileno užpildo, šios plokštės pasižymi dideliu stiprumu, lengvumu ir yra ypač standžios. Dėl šių savybių AKP lakštai išlieka stabilūs ir gerai išlaiko plokštumos lygumą, net esant sudėtingoms aplinkos sąlygoms.

„LIGHTBOND PLUS“ plokštės yra idealios tiek vidaus, tiek lauko sąlygomis, pavyzdžiui, reklaminiams skydams, fasadų apdailai, interjero elementams. Jos suteikia galimybę kurti inovatyvius ir estetiškus sprendimus, pritaikytus šiuolaikinėms statybos ir dizaino tendencijoms. Plokštės yra lengvai apdirbamos – pjaustomos, gręžiamos, frezuojamos, leidžiančios realizuoti įvairias kūrybines idėjas.

Heliopolio profesionalai rekomenduoja „LIGHTBOND PLUS“ plokštes kaip puikų pasirinkimą, kai reikia tvirtos, bet lengvos medžiagos, kuri yra atspari aplinkos poveikiui ir lengva apdirbti. Jų įvairiapusiškumas leidžia naudoti įvairiose srityse – nuo reklamos iki statybos.