Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Stirol-akryl-nitrilo (SAN) lakštai

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Stirol-akryl-nitrilo (SAN) UV organinis stiklas yra inovatyvus ir ekonomiškas plastikų pasirinkimas. Jis pagamintas ekstruziniu būdu iš stireno-akrilo-nitrilo, siūlydamas stabilią struktūrą, atsparumą smūgiams, laužimui, ir braižymui. SAN lakštai pasižymi puikiomis optinėmis ir mechaninėmis savybėmis, leidžiančiomis juos naudoti tiek vidaus, tiek lauko sąlygomis.

Tai puiki PMMA organinio stiklo alternatyva, suteikianti žemesnę kainą, didesnį stabilumą, atsparumą chemikalams ir nereikalaujantį papildomo džiovinimo prieš termoformavimą. SAN lakštai lengvai apdirbami: pjaustomi, frezuojami, gręžiami, lenkiami karštu būdu ir klijuojami.

SAN plastikas yra idealus pasirinkimas vartų ir pramonės durų gamybai, baseinų uždangų stiklinimui, ekranams, pertvaroms bei prekybinei ir reklaminei įrangai. Dėl žemo vandens įgeriamumo ir atsparumo UV spinduliams, jis tinka įvairioms sąlygoms ir yra visiškai perdirbamas. Heliopolio profesionalai pataria naudoti SAN lakštus, kai ieškoma pigesnės, bet tvirtesnės, mažiau besibraižančios ir šiek tiek plastiškesnės medžiagos negu PMMA organinis stiklas.