Pasirinkite paiešką ×
Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį

Polipropileno lakštai (PP)

  Filtras
Kategorija
Kategorija
Gamintojas
Produktų serija
Medis
Spalva
Forma
Paviršius
Tekstūra
Ilgis
Plotis
Aukštis
Storis
Diametras
Tipas:
Išorinis diametras
Vidinis diametras
Svoris
Galia
Apatinės spalvos filtras
Tūris
LED spalva
Šviesos temperatūra
IP klasė
Dydis / Formatas
Atsparumo UV filtras

Polipropileno (PP) lakštai „Oasis“ ir „Tropic“ yra lankstūs, tvirti ir aukštos kokybės plastikiniai lakštai, kurie suteikia puikų alternatyvą polivinilchloridui. Šie lakštai, būdami ypač lengvi ir ploni, yra idealus pasirinkimas įvairioms komercinėms ir kūrybinėms reikmėms, įskaitant įrenginių etiketes, pakuotes, aplankus, lankstinukus, krepšelius, demonstracinius stendus ir stalo rinkinius.

„Oasis“ serijos lakštai yra prieinami baltos ir spalvotos variantais, o „Tropic“ serija pasižymi permatomu baltu paviršiumi. Šie lakštai yra atsparūs plyšimui, šilumai, daugumai alyvų ir chemikalų, taip pat puikiai tinka spaudos darbams. Jų lankstymo ir formavimo galimybės, įskaitant karštojo ir šaltojo lankstymo technologijas, suteikia papildomą lankstumą jų panaudojimui.

Be to, polipropileno lakštai gali būti sujungiami įvairiais būdais, įskaitant klijavimą, sukabinimą, kniedijimą, siuvimą ir suvirinimą, suteikiant dar daugiau galimybių jų panaudojimui. Jų UV ir antistatinis apdorojimas užtikrina, kad lakštai yra tinkami ilgalaikiam naudojimui ir išlaiko savo savybes net esant intensyviai saulės šviesai.

Heliopolio profesionalai rekomenduoja šiuos polipropileno lakštus dėl jų lengvumo, tvirtumo ir universalumo, ypač vertinant juos kaip idealų pasirinkimą pramonėje ir kūrybinėse srityse.