Prekė sėkmingai įdėta į krepšelį
Kronšteinas 1968 mm nerūdijantis plienas [2m] 1,684 kg/vnt.

Kronšteinas 1968 mm nerūdijantis plienas [2m] 1,684 kg/vnt.

PVCGLASFLSKR2

-
37,27 €   30,80 € be PVM
37,27 €   |  30,80 € be PVM

Produkto aprašymas

PVC juostų kronšteinas yra pagamintas iš nerūdijančio plieno ir naudojamas kaip pagrindas ant kurio kabinamos PVC juostos su laikikliais. Kronšteinai su kabliukais yra patogiausias būdas PVC juostų montavimui, kadangi pakabintos juostos laisvai juda darinėjimo metu, jas galima lengvai nukabinti ir vėl užkabinti. Tokiu pat būdu galima susidėvėjusias juostas pakeisti naujomis.

Tvirtinimo būdai:

Kronšteinas prie sienos gali būti tvirtinamas tiek angos priekyje, tiek angos viduje. Tvirtinimas iš angos priekio ant sienos yra paprasčiausias ir patogiausias būdas. Kadangi užuolaida paprastai yra gaminama šiek tiek platesnė nei anga, nelieka plyšių užuolaidos šonuose. Kai nėra galimybės kronšteino pritvirtinti iš angos priekio, jis gali būti tvirtinamas angos viduje. Pakabinus šiuo būdu gali likti plyšiai užuolaidos šonuose, sumažėja praėjimo aukštis dėl pačio kronšteino.

Montavimas:

Pirmiausia ant nerūdijančio plieno kronšteino kabinamos pirmosios nelyginės PVC juostos paliekant persidengimui reikalingą laisvų kabliukų skaičių. Tada kabinamos likusios priekinės juostos. Priekinės juostos turi būti kabinamos išlenktąja puse į vidų.

Savybės:

  • Ilgis:1968 mm;
  • Svoris: 1,684 kg.